Sajnos még nem tökéletes a Warzone, hiszen vannak hibák, amiket érdemes lenne minél előbb javítani. Ilyen például a textúrák szétcsúszásának esete.

Verdansk tagadhatatlanul az egyik legnagyobb map, amit egy Call of Duty játékban láthattunk. A fejlesztők okosak voltak és korábbi multiplayer pályákat gyúrtak egy hatalmas egésszé, így még a kompetitív aspektusát is megerősítették a játéknak. Persze ez azt is jelentette, hogy megágyaztak pár igencsak kellemetlen bugnak…

Az egyre sűrűbben előforduló fekete lyuk glitch és a repülő teherautók után, most sokan a pálya textúrái alá csúsznak a Warzone-ban.

I found a shortcut to gulag
byu/yyyt inCODWarzone

Yyyt és csapata kiváló helyzetben volt ahhoz, hogy megszerezze magának a hőn áhított győzelmet. Fullos felszerelés, mindenki egészséges és még egy Headhunter Contract is éles, vagyis nagy valószínűséggel a következő áldozat is ki van már jelölve. A játék viszont máshogy gondolta.

A videót készítő Reddit felhasználó a tetőn történő harcok után úgy döntött, az úton folytatná a rotációt a következő biztonsági zónába. Legurott a tetőről, kinyitotta ernyőjét, majd a textúrákon keresztül a pálya alá ereszkedett.

Ez ártalmatlannak tűnhet, viszont vannak akik a szóban forgó hibát csalásra használják:

People are glitching/cheating under the map. This was near train station .
byu/neatzi inCODWarzone

Így a pálya alól akár killeket is szerezhetünk, s még mozogni is tudunk a textúrákon kívül. Sok esetben nem tudnak messzire jutni azok, akik beragadtak, de akkor is gusztustalan, ha valaki mások szórakozásának elrontására használ egy ilyen játékhibát.

Sajnos azért történhet meg mindez, mert sok kicsi darabból van összepasszítva a pálya, így ha egy pillanatra meginog a kapcsolat a szerver és a játékunk között, könnyen lehet, hogy nem töltődnek be helyesen a textúrák. Kisebb karbantartással véleményem szerint megoldható lesz hosszútávon a probléma.

Reméljük, hogy a fejlesztők a következő frissítéssel már ezt a hibát is elkezdik javítani.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×