Sokan csak a Ranked lehetőségek miatt játszanak online játékokkal. Az Apex Legends-ben is megvan erre a lehetőség, viszont jelenleg nem túl stabil.

Minden kompetitív online játék rendelkezik ranglétrával, amit a játékosok akkor kezdenek el megmászni, amikor úgy gondolják, készen állnak az igazi megmérettetésre. Többnyire ezt egyszerűen Ranked módnak nevezik a fejlesztők, így történik ez az Apex Legends esetében is.

Viszont mivel itt már tényleg nem babra megy a játék, sajnos még kellemetlenebb, ha olyan játékosokkal találkozunk, akik idő előtt kilépnek, s ezzel nehezítik a játékunk. Egy olyan csapatorientált játék esetében pedig, mint az Apex, ez nemcsak nehezítés, hanem végzetes is lehet.

Crypto akcióban – Apex Legends

Ha a napokban meglepően sokszor futottál bele olyan csapattársakba, akik inkább eldobtak mindent, mintsem végigjátsszák az adott kört, ne a sorsot okold, hanem egy játékhibát. Mint kiderült, jelenleg létezik egy kiskapu a rendszerben, ami lehetővé teszi a játékosok számára, hogy úgy hagyjanak el Ranked meccseket idő előtt, hogy utána nem bünteti őket a játék.

A sportszerűség megtartása okán nem részletezzük, hogy hogyan kell ezt kivitelezni. Viszont felhívjuk azok figyelmét, akik ezt alkalmazzák, hogy minél gyorsabban álljanak le vele, ugyanis a Respawn tisztában van a hibával, s látják kik azok, akik betartják a szabályokat.

Eric Hewitt Twitteren jelezte, nincs szükség minden egyes alkalommal jelenteni ezeket a helyzeteket, tökéletesen tisztában vannak a helyzettel, már dolgoznak a megoldásán. „Közeledik az ítélet napja.”

Hamarosan tehát megtisztul a Ranked mód, addig viszont lehetséges, hogy érdemes pihentetni.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×