Egy játékos szerint hamarosan új limitált idejű játékmód érkezik a Rainbow Six: Siege-be, amiben visszatér a régi Hereford Base. Igaz lenne?

Érdekes játékmódról adott hírt egy Twitter felhasználó nemrégiben. Mivel semmi sem biztos, tekintsünk fenntartásokkal a következő információkra. Amennyiben viszont igaz, izgalmas event áll előttünk.

A Rainbow Six: Siege az utóbbi időben több limitált ideig tartó eseményt is bemutatott, legutóbb például a Golden Gun-ba vethettük bele magunkat. Egy játékos most egy ilyet fedezett fel véletlenül, amiben elvileg egy széfet kell majd feltörni, egy régen nem látott mapon.

Roly Noly egyébként állítólag egy megbízható forrás, hiszen korábban már olyan dolgokat szivárogtatott ki, melyek be is jöttek. Nemrég a Twitteren osztotta meg az úgynevezett „Gang Destruction Event” hírét, aminek lényege…

  • A régi Hereford Base mapon kell játszani
  • A feladat egy, a mapon elhelyezett széf feltörése
  • Valószínűleg 3 fős csapatban kell játszani
  • A mapon minden padló teljesen mértékben kirobbantható
  • Ha minden igaz, botok ellen kell harcolni

A játékmódról és a mapról videó is megtekinthető ITT.

A régi Hereford Base kissé lecsupaszított módon látható, ugyanakkor festmények és szobrok fedezhetők fel rajta, melyek talán az esemény témájához kapcsolódnak majd. A játékmód egyik legnagyobb újdonsága, hogy elvileg a map minden plafonja/padlója teljesen elpusztítható. A játékosok több mapon hozhatnak létre lyukakat a padlón, de általában fémgerendák akadályozzák a lövést. Állítólag ezeket eltávolítják ebben a játékmódban.

Kép forrása: Twitter

Az Ubisoft hivatalosan nem erősítette meg az új, korlátozott ideig elérhető játékmód érkezését vagy a Hereford Base újabb átalakítását. Szóval egyelőre semmi sem biztos.

Érdekes lenne Hereford Base ilyen módon történő visszatérése, hiszen miután átalakították, a Ubisoft kijelentette, hogy a régi map semmilyen módon nem lesz már elérhető. Az új Hereford Base nem annyira nyerte el a játékosok tetszését, így lehet ezzel próbálnak majd kedvezni a régi mapverzió kedvelőinek.

Sokan persze nem hiszik, hogy valóban érkezne egy ilyen játékmód. Te mit gondolsz? Örülnél neki?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×