Mocorognak az Apex Legends fejlesztői. Az adatbányászok új tölténytípusra bukkantak a forrásfájlok között. Ez pedig új fegyvereket is eredményezhet.

Hosszú ideje kering már az Apex közösségen belül egy pletyka, miszerint a Respawn szeretné bővíteni a fegyverek kategóriáját, ami új tölténytípusokat is eredményezne. Egészen eddig nem volt minderre kézzel fogható bizonyítékunk, most viszont előkerült egy leak, ami az Explosive Ammo érkezését jósolja.

Az összes Apex Legends Ammo – Jobb oldalon az új Explosive Ammo ikonja; KralRindo leaker bukkant a nyomára

Nemrég ugyan megjelent egy újnak tekinthető tölténytípus – a Sniper – a játékba, bár ezt inkább felemás bővítésnek tartjuk. A Sentinel és a Longbow DMR működik Sniper tölténnyel, vagyis új kategória nem érkezett, inkább csak átalakították a már meglévő lehetőségek rendszerét.

Explosive, vagyis robbanótölténye viszont még eddig nem volt az Apex Legends-nek, így tehát egy új kategóriát köszönthetünk majd a személyében. Ez persze azt is jelenti, hogy hosszútávon új fegyverek is érkeznek majd a játékba, ami biztosan színesíti majd az Apex játékmenetét.

Ráadásul mindez a metának sem fog ártani, elférne már egy kis vérfrissítés.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×