A Star Wars 1313 projektből kiszivárgó kép valószínűleg megerősíti a pletykákat, hogy a törölt LucasArts játék Boba Fettről szólt volna.

A múlt hónapban mi is írtunk arról, hogy az EA több Star Wars játékprojektet is elkaszált az elmúlt években. Természetesen a játékok főszereplői és története kapcsán több pletyka és kiszivárgás is történt, ám csak sejteni tudjuk, hogy mire is készültek valójában a fejlesztők.

A Star Wars 1313 néven elterjedt játék kapcsán sokan azt emlegették, hogy fejvadászokról szólhatott, sőt főszereplője az ikonikussá vált karakter: Boba Fett. A LucasArts korábban a 2012-es E3-on mutatta be a játékot, közben a Disney azonban felvásárolta a Star Wars-t, majd leállította a játék fejlesztését. Egy most kiszivárgott kép azonban arról árulkodik, hogy a játék főszereplője valóban Boba Fett lett volna.

LifeByTheSword képének eredete azonban nem tisztázott, így nehéz biztosnak lenni abban, hogy valóban ez említett projekt része. A képen látható karakter viszont mandalori páncélt visel, ami megerősítheti a pletykákat.

Kép forrása: Reddit

Sajnos azonban ezt a játékot valószínűleg sosem fogjuk játszani, a kép csupán arra jó, hogy ismét fájdítsák a szívünket. Ha az elkaszált játék főszereplője valóban Boba Fett lett volna, nem csak jobban megismerhettük volna a történetét, de a Star Wars világ is jobban kinyílt volna a szemünk előtt.

Boba Fett egy fontos szereplő a Star Wars világában, annak ellenére, hogy epizódszereplő. Valamiért mégis a filmsorozat egyik legnépszerűbb karaktere, sőt kultuszfigurája lett – holott az eredeti trilógiában mindössze négy sor szövege és pár, inkább másodpercekben, mint percekben mérhető rövid jelenete van.

Te örültél volna egy játéknak Boba Fett főszereplésével? Szerinted is ő látható a képen?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×