A Warzone megjelenése óta izgatja a felhasználókat a játékban megtalálható bunkerek kérdése. A legvalószínűbb teória, hogy ez is a Vaultokra fog hajazni később.

Amióta megjelent a Warzone, a közösségen belül folyik egy párbeszéd arról:

Mégis mit rejthetnek a játék bunkerei?

Jelenleg többet is találhatunk a pályán, azon felül viszont, hogy bámuljuk őket, jelenleg nem igazán tudunk velük mit kezdeni. Az elérhetetlen pedig mindig édesebb, ezt már a Bibliából is megtanulhattuk. A játékosok tehát már hetek óta igyekeznek átjutni a bunkerek ajtóin, nem túl nagy sikerrel.

Bunker a Warzone-ban – Activision

Vannak, akik csak legyintenek, véleményük szerint a bunkerek csupán látványelemek, igazából semmi funkciót nem töltenek be a játékban. Viszont olyanokkal is lehet találkozni a nagyobb fórumokon, akik úgy gondolják, hogy ez a jövőben a battle royale-okból jól ismert „Vault-rendszer” Warzone-os iterációja lehet.

Mik is azok a Vaultok?

Magyarul a szó széfet jelent, a nagyobb battle royal címekben – Fortnite, Apex Legends – pedig egy olyan helyet jelöl, ahol prémium felszerelésekre bukkanhatunk. Nem egyszerű sem az Apex, sem a Fortnite esetében bejutni egy ilyen széfbe. Előbbi esetében fel kell tudjuk kutatni a kulcsot, majd épségben eljutni a Vault ajtajához, s kirámolni azt. A Fortnite-ban is kulcs kell hozzá, ám az Epic Games lövöldéjében minibossokat kell érte legyűrnünk.

Vault a Fortnite-ban; Forrás: Fortnite

A Call of Duty-ban kódokhoz van kötve a bejutás lehetősége, amikre jelenleg még nem találhatunk rá a játékmenet során. Voltak már olyan felhasználók, akik telefonokat, laptopokat találtak elszórva a pályán, könnyen lehet, hogy ezek majd a későbbiekben a bunkereket nyitó kódot, vagy a kód részleteit fogják tartalmazni.

Azt nem állítom, hogy esszenciális újítás lenne, elvégre jelen pillanatban minden megtalálható a Warzone-ban, amitől érdekes és pörgős lesz a játék – na meg nem gondolom, hogy annyira függne a felszereléstől, mint a másik két említett játék -, de abban biztos vagyok, hogy lennének olyan játékosok, akik imádnák feltárni a bunkereket.

Ti mit gondoltok, mire lesznek használhatók a bunkerek később?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×