A héten felröppent a hír, miszerint a CS:GO is végre megkapja a Source 2 motort a Valve-tól. Ez mind szép is jó, de tényleg igaz lenne?

Tegnap már írtunk arról, hogy Valve News Network oldala azt a hírt osztotta meg, hogy 2 hónapon belül érkezik a Source 2 a CS:GO-ba. Ezt a posztot végül törölték, ám Nors3, a CS közösség veterán tagja is megerősítette az információt. Természetesen, ahogy az ő posztja alatt, úgy a miénk alatt is megjelentek a kommentelők, hogy már régóta ígérik, soha nem fog jönni és hasonlók. Nos, Nors3 utána járt a dolgoknak és a következőt derítette ki:

Ahogy olvasható TÉNYLEG tervben van a Source 2 behozatala a CS:GO-ba. Sőt jelenleg a fontossági lista élén szerepel ez a feladat, így ha minden igaz, már ebben az évben örülhetünk az új motornak.

Source 2

A Panoráma UI frissítés 2018-ból

Eredetileg 2 hónap múlva szeretnék kiadni, azonban ez elég rizikós kijelentésnek hangzik. Maradjunk annyiban, hogy  2020-ban várható az új motor. Akár már az őszi Major a Source 2 motorján futhatna. Mivel májusban a Valve-nak nem kell a rendezvényre és versenyre fókuszálni, így akár még több erőforrást is tudnak szánni a folyamatok megszervezésére.

Kíváncsian várjuk, hogy a Valve mikor tesz hivatalos bejelentést a Source 2-vel kapcsolatosan.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×