Nem is értjük, hogy erre miért kellett ennyit várni.

Még március elején jelentette be az Epic Games, hogy a jövőben kikerül a legacy aim assist a játékból. Be is került a játékba egy visszaszámlálás és határidőt is kitűztek, március 13.

Március 13 aztán jött, majd ment, változás viszont nem történt.

Az aim rásegítés eltávolításáról akkor döntött véglegesen az Epic, mikor egy Twitteres videó futótűzként söpört végig a Fortnite közösségen. A legacy aim assist ugyanis egy wallhackkel felérő, eddig legálisan elérhető funkció volt a játékban, mutatjuk.

Balra a játék képe, jobbra pedig a visszajátszás.

 

Az in-game számláló lejárta után eltűnt, a közösség pedig megkapta a v12.20-at, továbbra is az elérhető csalással. A frissítés március 17-én jött, a játékosok pedig széttárt karokkal bámultak az Epic-re, vajon mi okozza a fennakadást.

A március 24-én napvilágot látott tartalom frissítés szintén bent hagyta a játékban a legacy módot. A játékosok ezen a ponton már azt gondolták, hogy az Epic nem tesz eleget az ígéretének.

Néhány óra múlva aztán megszólalt az Epic Games.

 

Azok, akik egészen eddig kitartottak a legacy mód mellett, az érzékenységük automatikusan át lett váltva az új rendszerbe a gördülékeny átállás érdekében.

Az egér-billentyűzet játékosok kétségtelenül nagyon örülnek a változtatásnak, közben mégsem szabad elfeledkezni arról, hogy az új sensitivity beállítások is nagyon durva előnyöket adhatnak.

Ti használtátok még a legacy módot, vagy mindig ellene voltatok? Örültök, hogy kikerül végre a játékból, vagy nem éreztétek, hogy hatással lenne a meccseitekre?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×