Egy adatbányásznak köszönhetően olyan hangfájlok kerültek elő az Apex Legends-ből, melyek eddig meg nem jelent, a Titanfall-ból viszont ismert fegyvereket tárnak fel.

Gondolom mindenki számára egyértelmű, hogy még sok-sok új fegyver érkezik az Apex Legends-be. Persze egyáltalán nem biztos, hogy a mostani hangfájl-alapú kiszivárgásnak van alapja, hiszen csapán egy ügyes adatbányász talált valamit, s nem hivatalos bejelentésről beszélünk.

Néhány héttel ezelőtt, amikor szintén adatbányászok találtak rá a Smart Pistol jeleire a fájlok közt, máris megindult a felháborodás. A Respawn viszont akkor mindenkit megnyugtatott: nem érkezik a Smart Pistol a játékba. Szóval ezúttal is benne van a pakliban, hogy a most talált fegyverek, melyek a Titanfall univerzum részét képezik, tesztelés alatt állnak, de semmi sem garantálja, hogy végül bekerülnek a játékba.

De beszéljünk akkor feltételes módban, és nézzük meg: a most kiszivárgott hangfájlok közt milyen fegyverek jelei bukkantak. A Reddit felhasználó, KralRindo videóiban Bangalore, Caustic és Pathfinder olyan fegyvereket említenek, melyek jelenleg nem szerepelnek a játékban. Előkerül a CAR SMG, az EPG, a Volt SMG, a Grenade Launcher, a Rocket Launcher, a Cold War, a Softball és az Archer is.

Persze a fent említett fegyverek is elérhetők a Titanfallban, így mindegyik hangminta mellé képet is rendelt az adatbányász.

Be is kerülhetnek?

Nos, valószínűleg az Apex Legends készítése alatt számos fegyver bevezetése tervben volt, még azok is, melyeket itt felsorolva látunk/hallunk. A hangmintákat viszont leginkább régi karakterek mondják, vagyis valószínűleg régóta a játékfájlok részét képezik. A Respawn valószínűleg a kezdetek óta kísérletezik fegyverekkel, de ez nem jelenti azt, hogy be is kerülnek a játékba. Az említett fegyvereket például az új karakterek nem mondják, ami elég gyanús.

Persze a Respawn esetében már elég nehéz bármit megjósolni a kibányászott tartalmakból, hiszen előfordult már, hogy a fejlesztők szándékosan félrevezették az adatbányászokat.

Te örülnél a fenti fegyverek bevezetésének?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×