Egy glitchnek köszönhetően a teherautók repülni is képesek a Warzone-ban. Bármennyire is próbálunk túljárni az eszükön, sokszor elhalálozunk miattuk.

Teherautóval száguldozni az országúton mindig élvezet, főleg a Call of Duty: Warzone-ban. Ezek a hatkerekű monstrumok, olyan könnyen haladnák át az ellenfélen, hogy néha már az áldozat a gulag animációt várja, miközben a jármű száguld feléje.

Egy glitch-nek köszönhetően azonban nem csak gurulni, de repülni is tudnak.

teherautó

A játék már 30 millió játékosszámot is elérte, és mivel még bétában van, ezért glitchek, bugok, és különböző turpisságok gyakran előfordulhatnak. Ezek része a repülő teherautó is. Március 24-én YouTube_oRemyy nevű Reddit felhasználó éppen solo menetet játszott. Jó volt a loadoutja, 3 ellenfelet likvidált is és már közeledett a Top50 felé, amikor egy vérszomjas truck jelent meg a horizonton.

A vezető nem kockáztatta meg az egy az egy elleni fegyverpárbajt, inkább járgányával próbált áthaladni oRemyyn. Nagyon sokáig úgy tűnt, hogy a srác képes lesz felvenni a harcot a vérszomjas rémmel szemben. Folyamatosan ugrált balra-jobbra, de ekkor a teherautó elővette az egyik rejtett képességét:

Felemelkedett az égbe és agyonnyomta oRemyyt.

Excuse me what the fuck from r/CODWarzone

Mint látható, az autó beszorult egy szikla és egy fa közé, majd hirtelen emelkedni kezdett, mint bűbájtanórán a tollak. Erre már oRemyy se számított, és az utolsó dolog, amit abban a menetben látott, az egy bazi nagy kerék volt az arcában. A járművek igen OP-nak számítanak továbbra is, így mindenképpen kezdeni kellene velük valamit. Valószínűleg a tesztfázis után a fejlesztők átgondolják, hogy milyen irányba is szeretnének haladni. Addig is tartsatok magatoknál C4-et, vagy páncéltörőt, hátha azok megállítják a vérszomjas bestiákat.

Ti mit gondoltok a Warzone járművekről?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×