Valamiért a PS4 egyik legjobb játékról lekerült az „Only on PlayStation” jelzés, ami talán azt jelenti, hogy megnyílt az út a PC-port felé.

A God of War PS4-es verziója joggal lett az év játéka 2018-ban, hiszen elképesztő karakterei, története, drámaisága, zenéje lehengerlő és maradandó élményt nyújtott minden PS4 játékosnak.

A játék azonban megjelenése óta PS exkluzív volt, legalább mostanáig.

 

Azok, akik nem rendelkeznek a Sony konzoljával, talán a jövőben esélyt kaphatnak arra, hogy játszanak a háború istenével PC-n. Feltételezhető ez az alapján, hogy a hivatalos PlayStation weboldalon, a „Csak PlayStation-re” felirat lekerült a játékról.

Korábbi tapasztalatok alapján ez akkor történik meg, amikor egy játék kapcsán nem sokkal később bejelentik a PC-s megjelenést. Ez történt korábban a Death Stranding, vagy a Horizon Zero Dawn esetében is. A PC-s megjelenés kapcsán egyébként a játék rendezője, Cory Barlog már tavaly már jelezte, hogy nem lenne ellene.

Persze egyelőre hivatalos bejelentés nincs, de valószínűleg sok PC-felhasználó örülne, ha belevethetné magát Kratos epikus történetébe. Az biztos, hogy a játék hangulata mindenkit magával ragad, függetlenül attól, hogy ki milyen műfajt kedvel.

Te örülnél, ha a God Of War megjelenne PC-n?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×