Szórakoztató lett a PUBG Mobile Anniversary módja. Viszont sajnos nem hibátlan, ezeket pedig sokan haszonszerzésre használják.


Születésnapját ünnepli a PUBG Mobile, ennek köszönhetően éles a játékban a 2nd Anniversary Event. Temérdek kozmetikai tárgy, speciális játékmód és feladat várja a játékosokat.

A felhőtlen szórakozás útját viszont kellemetlen bugok állják el, pedig bőven lenne mivel foglalkozni a karantén idején. A Tencent jól láthatóan kitett magáért, az ünnepi tartalmak tényleg nagyon minőségiek lettek, viszont most, hogy élesedett az Event, kicsit ráfeküdhetnének a hibajavításokra.

RK Gaming készített is egy összefoglalót a PUBG Mobile Anniversary Mode három legkellemetlenebb hibájáról:

 

Nem maradhat ki a felsorolásból a pálya alá csúszás, időről időre valahogy minden játékban eljutunk arra a pontra, hogy megnézzük karaktereinkkel, pontosan hogyan is néz ki a sziget modellje. Mindezzel annyi a baj, hogy ha megtörtént, gyakorlatilag buktuk az adott kört, s csak imádkozhatunk, hogy legközelebb nem futunk bele újra.

Az új vidámparki gépekkel akár még egy olyan glitch-et is előidézhetünk, ami a víz alatti healelést is lehetővé teszi. Ki kell lőnünk magunkat az égbe, majd vízben landolni. Utána akár már víz alatt is képesek leszünk gyógyulni anélkül, hogy valaki megzavarna minket.

Az a gép, ami az égbe tud minket dobni, még ráadásul meg is tudja gátolni a sebződésünk. Ezen biztosan dolgoznia kell még a fejlesztőknek.

Hogy mitől ennyire kellemetlenek a szóban forgó hibák? Nos, sajnos sok játékos arra használja őket, hogy rankot farmoljon. Így amíg nem érkezik javítás, figyeljünk a fent olvasható esetekre.

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/

×