Újból minden Oro körül forog a Fortnite-ban, az új szezon titokzatos karaktere hamarosan megérkezik a játékba. Már csak az a kérdés, milyen formában.


Igazuk lett az adatbányászoknak, az Epic Games tényleg bedobott még egy v12.21-es verziószámú frissítést a v12.30-as ciklus előtt. Mivel jól tudjuk, hogy a tartalomfrissítések nem szokták megrengetni az alapjátékot, így mindenki a részletekre kezdett el figyelni.

Ezúttal a reflektorfényt Oro kapta, a Fortnite titokzatos arany Outfitje.

Sokáig úgy gondoltuk, Oro lehet a Season 2 „fődíja”. Aztán amikor elkezdődött a szezon, nyilvánvalóvá vált, hogy az Midas, így joggal hittük, hogy ő lesz a titkos Outfit, akit csak hetekkel a szezon startja után szedhetünk ki legkorábban. Nos, Deadpool érkezésével ez is vékony jégnek bizonyult, azóta senki sem tudja igazán elhelyezni a karaktert a játék univerzumában.

 

Múlt héten megérkeztek a Choppák a Fortnite-ba, s Oro újból felbukkant a helikopterek előzetesében. Újból beindult hát a gépezet és adva volt a kérdés: Mégis hogyan és mikor érkezik Oro a játékba?

Az Awaken Oro küldetéslista – Epic Games

Az új frissítéssel Awaken Oro néven egy egész küldetéslista érkezett a karakterhez, ami azt jelenti, hogy hamarosan biztosan felbukkan Oro a játékban. Vagy így, vagy úgy, de az Outfithez extrákat is feloldhatunk majd pár feladat teljesítésével, tematikus Wrap és Pickaxe is érkezett a forrásfájlok közé. Ráadásul a Battle Pass farmolásában is segíteni fog, 5 Tierre elegendő XP-t is kiszedhetünk majd.

A v12.21 hibákat is javított, feltehetően a következőket:

  • Remélhetőleg mostantól nem ragadunk be a Select Tech képernyőre a Spy Games játékmódban.
  • Javították az általános Locker hibákat.
  • A Harpoon Gun működésén is javítanak.
  • Javították az Auto Pick-Up funkciót.
  • A Deadpool Plunger küldetés 4:3-as képarányon is működik.

A Patch egyáltalán nem hatalmas, körülbelül 360 MB-ra kell számítani.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×