A következő napokban olyan új skin szerezhető az Overwatch hősnek, ami bizony mindenki játékát szó szerint fényesebbé teszi. Bár ez lehet nem annyira jó.

A következő napokban az Overwatch játékosoknak lehetősége van megszerezni Torbjorn „Rustclad” skinjét, ami több, mint egy egyszerű kozmetikai kiegészítő.

Rustclad skin

Kép forrása: Overwatch

A Rustclad az Archive 2020 esemény mini-kihívásainak egyik megszerezhető kiegészítője, amit a játékosok március 26-ig tudnak teljesíteni. Nos, az biztos, hogy a Rustclad skin nagyon szép és egyedi, ám a játékosok ennél sokkal fontosabb vizuális problémát fedeztek fel a skin használatakor, amikor az aranyfegyver előkerül.

A skin ugyanis több felületen szép zöldben világít, ami akkor is különösen érvényesül, amikor a hős az egyik fegyverét használja. A Golden Gun esetében például bal oldalon egy egész szép fény látható, ami tökéletes egy normál skin esetében, itt viszont gyakorlatilag egy vakító fényt okoz.

Kép forrása: Reddit

Erről már egy Reddit felhasználó töltött fel képet, ami arra utal, hogy a skin hatása a hősre gyakorlatilag annyira zavaró fényt okoz, hogy megzavarja a játékélményt is. Természetesen a skin nem okoz minden játékosnak hibát: ahhoz, hogy elérjük, kell az új Archives skin, valamint a Golden Gun, és egyszerre kell fent legyen.

Kép forrása: Reddit

A fura és zavaró fény minden bizonnyal egy egyszerű bug, amit remélhetőleg hamarosan javítanak. Addig is vigyázzatok magatokra és ne feledjétek, hogy Torbjorn aranyfegyvere igen szépen világít a Rustclad skinnel együtt.

Azt még nem tudtam eldönteni, hogy ez most szép, vagy zavaró? Szerinted?

https://www.facebook.com/groups/overwatchhun/

×