Megint bebizonyította az Apex Legends közösség, hogy találni igazán kreatív felhasználót a soraik között. N-10 most a Siege-ből merített ötletet.


Hatalmas sikernek örvend a Rainbow Six széria legutolsó játéka, a Siege. A Ubisoft taktikai lövöldéje az elmúlt öt évben stabil esport címmé nőtte ki magát, egyre több csapat készíti el a saját versenyzőgárdáját a hivatalos versenyekre. S úgy fest, ez a lendület még egy ideig nem fog megtörni, a fejlesztők tarsolyában bőven van még ötlet a jövőt illetően.

Onnan lehet tudni, hogy valami jól működik a Siege háza táján, hogy más játék közösségét is inspirálja az IP. Most az Apex Legends közösség merített a Rainbow Six esport játékából, elképzelték a battle royale legendáinak speciális logóit, épp olyan stílusban, amilyen stílusban a Siege operátorainak jelvényén is láthatók:

N-10 alkotásait imádta a Reddit közösség, mindegyik logó kiválóan érzékelteti az adott karakter vonásait. Octane, Wraith, Pathfinder, Gibraltar, Caustic és Bloodhound egyaránt megkapta a maga törődését a művésztől, aki az Apex Legends Reddit fórumon azt ígérte, a többi karakter logóját is elkészíti hamarosan.

Magnetheadx hozzászólása a poszt alatt – Reddit

A Respawnnál dolgozó fejlesztőkhöz is eljutottak a rajongói alkotások, akik szintén fejet hajtottak N-10 munkája előtt, aki ezzel lehetséges, hogy még egy-két gondolatmagot is elültetett a fejükben.

Bőven elférnének az ilyen kreatív alkotások a játékban, csak tovább színesítenék a már egyébként is érdekes Titanfall univerzumot.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×