A világ egyik leghíresebb streamere, Tyler „Ninja” Blevins is segít feleségével a koronavírus miatt megrekedt amerikai családokon.


Az egész világot sakkban tartja az „új koronavírus”. Sorjában zárkóznak be az országok, káosz uralkodik a világ legtöbb pontján. Sajnos sok esetben mindez azért történhet meg, mert sokáig nem vettük komolyan a járvány fenyegetését, most pedig már csak áldozatok árán lehet megfékezni.

Az USA is pontosan ilyen helyzetben van, az észak-amerikai térségben például luxus cikknek számít a WC papír is már, az időtálló élelemről nem is beszélve. A karanténhelyzet miatt többen munka nélkül maradtak, így sajnos sok család került éhezés közeli helyzetbe.

Tyler „Ninja” Blevins, a világ egyik legismertebb streamere és tartalomgyártója, most nekik próbál segíteni egy „kisebb” adománnyal.

Feleségével – Jessicával – 150 ezer dollárt, vagyis csaknem 48 és fél millió forintot ajánlottak fel a rászoruló családoknak a Feeding America jótékonysági szervezeten keresztül.

 

A streamer Twitteren a döntést azzal magyarázta, áldott jó helyzetben érzik magukat feleségével, hiszen egyáltalán nincsenek megszorítva anyagilag. Ezt pedig a jó cél érdekében szeretnék hasznosítani, abból a sokból, amit az évek során kaptak a nézőktől, most a rászorulóknak segítenek, hogy nekik se kelljen nélkülözniük.

Ninja ismét jelesre vizsgázott emberségből, le a kalappal előtte!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×