A népszerű Fortnite streamer, Ninja is kifejtette a véleményét az FNCS-en történt csalással kapcsolatban.


A kompetitív és profi közösség felrobbant, miután négy játékost is 60 napra eltiltott a versenyektől az Epic Games.

Kreo, Bucke, Slackes és Keys is 60 napos eltiltást kapott mindenfajta profi versenyről, miután kiderült: sportszerűtlen előnyhöz juttatták egymást.

A két duo előre egyeztetett terv szerint mindig lelandolt Slurpy Surge-re és bár harcot imitáltak, hagyták egymást, hogy mindenki maximum shielddel állhasson tovább.

Videón a négy játékos sportszerűtlen színjátéka:

https://twitter.com/DROXlDE/status/1241885431811145728?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1241885431811145728&ref_url=https%3A%2F%2Ffortniteintel.com%2Fninja-gives-his-opinion-on-the-competitive-fortnite-scene-and-cheating%2F30717%2F

Az üggyel kapcsolatban rengeteg professzionális játékos nyilvánította ki a véleményét. Egy részük egyetértett az Epic Games határozott és egyértelmű fellépésével, míg a többiek túlzóan nagynak érzik a négy játékosra kirótt büntetést.

Ninja, a Fortnite közösség egyik legmeghatározóbb hangja is hangot adott a véleményének az esettel kapcsolatban. A népszerű streamer szerint a csalás oka az lehet, hogy az egész profi színteret gyerekek irányítják. A félreértések elkerülése érdekében kiemelte, semmi baja a fiatal profikkal, arra akart utalni, hogy talán kevésbé következetesek a tetteik.

Tisztelem Mongraal-t és Benjyfishy-t. Két rendkívül tehetséges játékos, nem hiszem, hogy valaha hasonlót csinálnának.

Ez után elmondta: csalódott, hogy ilyet kell látnia a profi eseményeken. Szerinte semmi szükség nincs erre, hisz nagyon tehetségesek ezek a fiatal játékosok, ezért nincs szükségük hasonló, sportszerűtlen segítségre.

Tfue szerint maga a helyszín, Slurpy a csalások melegágya. Egy profi versenyen lényegében mindenki, aki ide ugrik csal. Éppen ezért, szerinte a jövőben is várhatóak hasonló megmozdulások a profiktól.

Clix szerint az Epic túlságosan is gyorsan hozott döntést, esélyt sem adott a védekezésre. 60 nap szerinte a srácok teljes karrierjét is átírhatja.

 

A világbajnoki cím birtokosa, Bugha viszont teljesen más véleményen van. Szerinte egyáltalán nem vészes a büntetés, legalábbis ezzel próbálta nyugtatni egy közös beszélgetésben az egyik eltiltott profit.

Ez csak 60 nap, nyugi nem az egész életed.

Szerintetek helyesen lépett az Epic Games azzal, hogy 60 napra tiltotta az érintett játékosokat, vagy kicsit túlzó az eltiltás? Egy biztos, a csapatozás minden battle royale játékban, így a Fortnite-ban is, szabálytalan és sportszerűtlen viselkedés.

Fejléc: fortniteintel

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×