A Boston Celtic Small Forwardja, Gordon Hayward tegnapi twitch közvetítésén mesélt arról, hogy a LoL 100 ezerszer toxikusabbak, mint az NBA játékosok.


A koronavírus miatt felfüggesztettek minden sporteseményt és versenyt, így az NBA játékosai is inkább a hobbijukkal foglalják el magukat. Az Boston Celtics SF-je Gordon Hayward twitchen is közvetít és tegnap feltettek neki egy igen érdekes kérdést:

„Ki a toxikusabb? Az NBA vagy League of Legends játékosai?”

A játékosnak sokat nem kellett gondolkodnia a válaszon, és egyből rávágta természetesen a League of Legends közössége a toxikusabb a két tábor közül:

” A LoL játékosai 100 ezerszer toxikusabbak, mint az NBA játékosai. El se tudnám magam képzelni egy ilyen csapatban a való életben”

A válaszát azzal is tovább színesítette, hogy megpróbálta a jól megszokott League szituációkat egy NBA meccsre húzni. Mint például, ha valaki kihagyná a hárompontost egyből menne a savazás rá, hogy „best three-pointer NA”. Ezenkívül a játékban gyakran szoktak olyan összehasonlításokat végezni, mint a jungle difference, ADC difference és a többi. Képzeljük el ezt az esetet, ha az él sportban mondanák a csapattársak, miközben rólad kapnak pontot. Center Difference, Small Forward difference. Elég furán nézne ki.

NBA

Látszik, hogy a két világ sporthoz való hozzáállása nem azonos és lehet, hogy mi is egy picit elgondolkodhatnánk azon, hogy ne hibáztassuk fölöslegesen a társakat. Ha szeretnétek egy profi kosaras LoL menetelését követni, meddig az NBA szezon áll, akkor az alábbi linken éritek el a csatornáját. Jelenleg Gold 4-ben tanyázik és a célja, hogy megszerezze a platot.

Ti milyen jelzőkkel illetitek csapattársaitokat?

https://www.facebook.com/groups/lolfungary/

×