Az Infinity Ward egy méretes frissítést jelentett be a Warzone-hoz és az alap CoD multihoz egyaránt.


Az elmúlt időszak legfelkapottabb játéka a Call of Duty: Modern Warfare Warzone módja, mely nem csak az egyszerű és olajozott működése miatt sikeres, a recept fontos része, hogy mindenki számára elérhető módon jelent meg.

Március 25-én, azaz a holnapi nap folyamán érkezik a már rendszeresnek tekinthető heti, nagy frissítés, mely ez alkalommal először sok új tartalmat is hozzáad majd a játékhoz.

Mik érkeznek a Warzone-ba?

A battle royale mód 4 fegyverrel is bővül. Érkezik a 725-ös shotgun, az MK2 Carbine, a .50 GS (más néven Desert Eagle) és végül az EBR-14-es puska. A négy új lőfegyver uncommon és common verziókban is megtalálhatóak lesznek.

A Warzone más tartalmi frissítést ugyan nem kap, ettől függetlenül nem szűkül le ennyire az újdonságok listája. A ma élesedő update sok hibát is kijavít majd, többek között a fekete lyuk bug megszűnésére is számíthatunk.

A multiplayer közösség két félre szakad, ha a 725-ös shotgunról van szó. Az egyik fele ki nem állhatja és kivenné a játékból, a többiek azonban semmi áron le nem raknák.

Mivel bővül a multiplayer?

Akik rendelkeznek az alapjátékkal és játszanak a többjátékos móddal, szintén örülhetnek. A fejlesztők ugyanis készültek ide is exkluzív tartalommal. Egy eddig nem látott 6v6-os pálya érkezik, a Khandor Hideout. Az Activision leírása szerint egy közepes méretű pályára számíthatunk, ahol mind csipával, mind pedig AR-ral gazdagon lesz helyünk játszani.

A Khandor Hideout már a harmadik pálya lesz a Season 2-ben, korábban Rust és az Atlas Superstore érkezett, utóbbi a battle royale térképnek is a része.

Végül, de nem utolsó sorban egy teljesen új operátor is tiszteletét teszi a Modern Warfare-ban. Ő lesz Talon, aki egy csomag részeként érkezik majd a játékba. A bundle tartalmazza az operátor mellett 2 legendary fegyver tervrajzát és egy befejező mozdulatot is, melyben Talon kutyája, Sasquatch is feltűnik.

Mikor érkezik a frissítés?

Az Infinity Ward-tól már megszokhattuk, hogy mindig próbálják a nap korai szakaszában elérhetővé tenni a frissítéseket, persze amerikai idő szerint.

Mi ebben az esetben egészen jól jövünk ki a buliból. Az update magyar idő szerint március 25-én, azaz holnap, reggel 7-kor kezd el megjelenni a kliensben, lesznek azonban olyanok is, akik majd csak 10 fele kezdhetik el letölteni.

Az ilyenfajta bontásnak a célja, hogy a szervereket a lehető legjobban próbálják védeni a túlterheléstől. A koronavírus hatása egészen mélyen beleitta magát a gamer világba, most már a frissítések időpontja is ekörül forog, kezdjük el megszokni a dolgot.

Ti ismeritek már a 725-öst a multiból vagy nincs vele még tapasztalat? Kíváncsian várjuk, hogy a Warzone közössége szereti, vagy utálja-e majd az új fegyvereket.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×