Hosszú évek után végre a League of Legends közösség megkapja azt, amire a szíve mélyén a legjobban vágyott. Urgot Pajama Guardian Cosplaybe öltözött.


Amióta az első Star Guadian vagy magyarul Csillagőrző skinek megjelentek, azóta várják a rajongók, hogy Urgot is csatlakozzon a kozmikus csapathoz. Ami 2016-ban még meme volt, az 2020-ban valóság lett, és Április 1-én megkapjuk a Pajama Guardian Cosplay Urgot skint! De honnan is indul a sztori? Tekintsünk vissza 2015-be.

Az első Star Guardian Urgot

Az első Star Guardian skin Luxhoz köthető, aki önállóan 2015-ben csatlakozott a játékhoz. 2016-ban Janna, Jinx, Lulu és Poppy is megérkezett a csillagőrzőkhöz. A tökéletes csapatba a rajongók szerint Urgot is bele illett volna, és rögtön egy egyedi tervezésű skinnel próbálták helyét biztosítani a különleges alakulatban. Sajnos a fejlesztők tetszését nem nyerte el a mű és Urgot kimaradt a buliból.

 

2017-ben újabb csapat csatlakozott. Ezúttal Ahri, Ezreal, MF, Syndra és Soraka kapott saját Star Guardian skin-t. Sajnos Urgot csak reworknek örülhetett, SG skinnek nem.

Pizsamás őrzök

2018-ban kimaradtak az SG skinek, helyette bemutatták nekünk a Pajama Guardian kinézet családot. Az eredeti csillagőrzők pizsamába öltöztek és a rossz álmoktól védték a földet. Két éve még fölöslegesnek tartottam ezt a csapatot, de akkor még nem tudtam, hogy 2020-ban ekkorát fogok tévedni.

Pajama Guardian

Álmok szertefoszlanak

2019-ben megismerkedhettünk a Cosmic Dark skin trióval, akik ex Star Guardianként a rossz útra tévedtek, valamint bemutatták nekünk Star Guardian Neeko-t is. Az egyik interakcióban pedig Urgot közli velünk, hogy „szálljunk már le arról, hogy ő Star Guardian lesz, ez soha nem fog megtörténni.”Pajama Guardian Urgot

Korábban a Riot is elmesélte egy AMA keretében, hogy Urgot egyáltalán nem illik bele a csillagőrző világba, és hogy semmiképp ne számítsunk arra, hogy adnak ki hozzá skint. A szöveg végül is igaznak bizonyult, mert Urgot nem lett Star Guardian. De ez nem jelenti azt, hogy nem lehet fanboy és készíthet magának saját egyedi Pajama Guardian Cosplayt, ami a csillagőrzők pizsamás szettjére hasonlít.

Pajama Guardian Urgot

A meme tehát testet öltött, és bár az eredeti koncepcióra nem hasonlít, azért reméljük így is elnyeri a rajongók tetszését. Az új kinézet április 1-én kerül a boltokba.

Ti megveszitek Urgot legújabb skinjét?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×