Múlt héten bekerült a játékba a Fortnite legújabb járműve a Choppa. A helikopterrel akár autópilóta módra is kapcsolhatunk.

A Fortnite új helikoptere szerintem tökéletes újítása lett a játéknak. Nagyon sokan féltek, hogy valami végtelen pusztító masinéria csatlakozik a játékhoz, de amikor megjelent ezek a félelmek szertefoszlottak. A Choppa tankos, de nem túl tankos ahhoz, hogy egy ellenséges squad likvidálja. Lőfegyverrel nincs felszerelve, így kizárólag személy szállításra alkalmas. De tudtad, hogy autópilóta módra is képes?

autópilóta

Egy trükknek köszönhetően a helikopter képes magától is repülni, miközben mi az oldalán elhelyezkedve szórjuk a töltényeket. A feladat végrehajtásához szükségünk van egy Proxmity Mine-ra, valamint természetesen Choppára. Az aknát a helikopter tetejére dobjuk, majd betoppanunk a járműbe, és rögtön kiülünk a szélére. Voálá, már repülünk is.

New Choppa Autopilot trick ! from FortNiteBR

 

Persze egy két hátütője is van a mutatványnak, például a helikopter csak egyenesen tud szállni autópilóta üzemmódban. Ha irányt akarunk váltani, akkor bizony újra a vezető székbe kell ülnünk. Ennek ellenére is tökéletes bug, főleg ha soloban kell helikopterből lőni. A teljes videót itt nézhetitek meg:

 

Az autópilóta egyértelműen egy hiba, amit valószínűleg orvosolni fognak a fejlesztők, de ameddig nem veszik ki használjátok. Jelenleg elég sok minden van az Epic tálcáján, így lehet nem ez az elsődleges problémájuk. Meg most ez azért valljuk be nem olyan hatalmas game breaking bug, hiszen a helikopter oldaláról, azért könnyen le lehet szedni az embert. Ha esetlegesen szereztek így egy gyilkosságot küldjétek el a klippet, mi pedig megosztjuk.

Ti milyen turpisságot ismertek még?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×