Azok számára, akik imádják Valkyrie-t irányítani a Rainbow Six: Siege-ben, készült egy hasznos weboldal arról, hová érdemes dugni a kamokat.


Újabb zseniális közösségi munka a Rainbow Six: Siege világából. A mostani névtelen hős nem kevesebbet vállalt, mint hogy egy külön weboldalt készített, ahol bemutatja a legjobb zugokat a Valkyrie kamerák számára. A weboldal néhány napja tűnt fel a Redditen, ahol a poszt írója azt mondta: nem az ő alkotása, csupán kitette, hogy jobban el lehessen érni.

Nyomozásunk sajnos nem vezetett sikerre, így csupán a névtelen hősnek tartozunk érte hálával.

Még az is lehetséges, hogy a weboldal régóta működik, ám az biztos, hogy mostanában frissült. Hiszen a mapok tekintetében már az új, átdolgozott Oregon map is felfedezhető.

Kép forrása: camera-in-position

Ez azt jelenti, hogy a weboldalon minden maphoz részletes illusztrációt kapunk arról, hogy hol, hová érdemes rejteni a Valkyrie kamerát úgy, hogy azt a legkevésbé lehessen kiszúrni. Igen, tudjuk, hogy a támadók számára rendkívül bosszantó, mikor nem lehet észrevenni a kamerát, de egy Valkyrie main elengedhetetlen kelléke, hogy jól tudja álcázni azt. A kulcsfontosságú pillanatokban bizony nagyon sokat érhet egy ép kamera.

A Valkyrie Camera Spot weboldal tartalmát azt gondolom nem szükséges túlmagyarázni. Minden maphoz kapunk képeket, hogy hol lehet a legkevésbé kiszúrni a kamerát.

Kép forrása: camera-in-position

Természetesen nem biztos, hogy a készítő által bemutatott helyek a legjobbak. Lehet, hogy van olyan, amit még senki nem ismer. Ha nem félsz titokban tartani, oszd meg velünk, hogy te melyik helyet szoktad használni a Valkyrie kamera elrejtésére.

Hasznos volt neked a Valkyrie Camera Spot weboldala?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×