Sas szemű Fortnite játékosok vettek észre néhány érdekességet a Slurp Legends-ek kapcsán.

A Slurp Legends pack az egyike azon ritka csomagoknak, melyek elérhetőek V-Bucks-ért és nem valós pénzért kell őket megvásárolni. A kinézetek különlegessége, hogy reagálnak arra az életpontunk és pajzsunk változásaira.

A teljes csomag 2000 V-Bucks-ért lehet a miénk a Store-ból megvásárolva. Attól eltekintve, hogy a fejük és a stílusuk változik a fentebb említett értékek alapján, semmi különleges nincs bennük. Vagy legalább is sokáig azt hihettük.

Ti észreveszitek a trailer rejtett vendégét?

 

A felső címmel talán túl sokat is segítettem, de ez is volt a cél. Láttátok? Miután mind a három hős teljes valóságában áll a kamera előtt, a bal felső sarokban egy véletlen vendég is nagy boldogságban törik ki.

Ő nem más, mint a régi „jó barátunk”, Chaos Agent.

De mit jelent ez a sztori szempontjából? Azt biztosan, hogy Chaos Agent nem adta fel a kísérleteket és továbbra is meg szeretné valósítani a Sludge seregét. A három új karakter egyértelműen ennek az új kísérletnek a része.

Ha visszatekintünk a Chapter 1 sztorijára, ott The Visitor volt sokáig a rossznak gondolt, rejtélyes alak. Később kiderült róla, hogy igazából egy hős, vagy legalábbis valami hasonló. Könnyen lehet, hogy Chaos Agent-ről is előbb-utóbb kiderül, ő is a jó oldalon áll.

Ellenség helyett elképzelhető, hogy egyszerűen Chaos Agent az, aki több tudással rendelkezik a háttérben történő dolgokról, mint a többi karakter.

Lehet, hogy ő az egyike a hét karakternek, akik a leleplezésükre várnak a Chapter 2-ban.

Egyelőre nem sokat tudunk a Chapter 2 sztorijának csavarjáról, egy azonban biztos, Chaos Agent folyamatosan jelen van a történetben. Jó eséllyel találkozunk még vele a fejezet előrehaladtával.

Titeket mennyire érdekel a Fortnite sztorija? Foglalkoztok vele egyáltalán ha nincs kihatással a játék mechanikájára? Hátrányba biztosan nem került senki, ha ismeri a sztorit és talán könnyebben is megbarátkozni az új karakterekkel, ha tudjuk az eredet sztorijukat.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×