Mozgolódik az Epic Games a színfalak mögött. A v12.30-as ciklus előtt most úgy tűnik, befuthat a v12.21-es tartalomfrissítés a Fortnite-ba.


Látott már szebb időket a Fortnite Battle Royale. Nem azért, mert a játék rossz, hanem azért, mert lassan már minden nagyobb kiadónak van battle royale játéka, ez pedig akarva akaratlan megtizedeli a játékosbázist. A Chapter 2 második szezonja véleményem szerint kreatív és szórakoztató lett, ám mégis nehezen veszi fel a versenyt az új Call of Duty: Warzone-nal.

Na meg vannak kellemetlen bugok is a játékban, amik sokaknak roncsolja a játékélményt, ezeket pedig sajnos nem tudja elég gyorsan javítani az Epic Games. Arról nem is beszélve, hogy a járványhelyzet miatt az irodák is zárva tartanak, vagyis a fejlesztőknek távmunkát kell végezniük, ami biztosan nem segíti a munkamenetek gyorsaságát.

Viszont könnyen lehet, hogy most belehúz a Fortnite fejlesztőcsapata, a v12.30-as nagy frissítés elé a legfrissebb információink szerint egy kisebb tartalomfrissítést tervez a kiadó.

 

A v12.21 feltehetően ismert bugokat fog javítani, sajnos ilyen téren bőven van mivel foglalkozni. De az is lehet, hogy érkezik egy új tárgy is, a régi rendszerben nem egyszer bővült a játék új használati tárggyal egy tartalomfrissítés keretein belül.

Ha tényleg élesítik a v12.21-et, azt várhatóan kedden, vagy szerdán fogják megtenni a fejlesztők.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×