A hősök után végre a pályákra is rálátunk, és egy interaktív térképpel mutatták be nekünk a VALORANT első hivatalos csataterét.


A bezártság idején jó, ha valamivel le tudjuk kötni magunkat hosszú időre. Sokan elővettek régi címeket, míg másik a kompetitív világba ásták még jobban bele magukat. A VALORANT rajongók nem nagyon bírják a négy fal között, és folyamatosan nyüstölik a Riot Games-t, hogy mondjanak valamit a készülő FPS játékról. Dátumot még továbbra se tudunk, de a Blitz a Riot Games-szel közösen kiadta a játék első hivatalos pályájának térképét. Kezdődhet a tervezés hadvezérek.

VALORANT

Sajnos még fizikai formában nem játszható a VALORANT pályája, de érzem, hogy már egy másik játékban elkezdték ezt a pályát legyártani a rajongók. Amit már tudni lehetett, hogy 2 rakó helyett 3 darab van elhelyezve a pályán, és sokkal közelebb van a védő oldalhoz. A védelem 30 másodpercet kap, hogy elfoglalja posztjait utána indulnak a támadók. A figyelem a pontok között tehát jobban megoszlik új stratégiákat adva ezzel mind a két oldal számára. A legtöbb helyet már feliratozták is nekünk, így a hadvezérek már bele is áshatják magukat a taktikák kidolgozásába. SŐT! Azok, akik azt se tudják, hogy melyik pozícióról beszélünk is megtanulhatják, élvezetesebbé téve számukra a játék élményt.

Az első gameplay footaget már láttuk, és rengeteg dolog érkezik még a Riot FPS lövöldéjébe.

 

Reméljük hamarosan még többet megtudunk, és a VALORANT bétát is megnyitják a hétköznapi emberek számára! Addig is kitartást srácok és használjátok ki hasznosan az otthon töltött időt!

Te szeretsz taxokat kitalálni, vagy hagyod a többiekre inkább?

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×