A League of Legends kliensen belüli versenysorozata tovább folytatódik, és legközelebb Freljord lesz a házigazdája a Clash kupának.


Véget ért a Demacia Cup sorozata, érkezhet tehát egy újabb régió Freljord Clash versenye. Sajnos jelenleg az internet szolgáltatók nincsenek felkészülve ennyi ember ellátására, így előfordulhat, hogy többször is laggol a játék, mint kéne. A Riot Games egy korábbi posztban már jelezte, hogy észrevették a megnövekedett felhasználó mennyiséget, és dolgoznak azon, hogy bővítsék a szerverkapacitást.

Freljord

Az élet azonban nem áll meg, és szerencsére Clashből az elkövetkezendő hónapokban se lesz hiány. Ha jelenleg azon gondolkozol, hogy mibe is merülj el, itt egy remek lehetőség, hogy célt találj az elkövetkezendő hetekre. Nézzük is a Freljord Cup időpontjait:

  • 1.nap: Április 11.
  • 2.nap: Április 12.
  • 3.nap: Május 9.
  • 4.nap: Május 10.Freljord cup

Az időpontok tehát megvannak, már csak a csapattársakra van szükség, hogy részt vehessetek a következő Clash kupán.

Mi az a Clash, és mi a Freljord kupa lényege?

A Clash a League of Legends kliensen belüli versenysorozata, melyre 5 fős csapatok regisztrálhatnak. A regisztráció után egy ágrajzra sorsol benneteket, ahol a hasonló képességű és tudású emberek ellen dob össze a játék. Minél több mérkőzést nyertek, annál több pontot zsebeltek be, melyek mellé különféle nyeremények járnak. Ha sikerül az egész versenyt megnyerni, akkor kupát is kapsz, mely a profilodon is látható lesz. Menő nem?

 

A Freljord kupa vár minden kedves rajongót. Jó készülést, és reméljük, hogy addigra az internet rendbe jön, és eltűnnek a lagg spike-ok.

Ti szoktatok Clashezni?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×