Hatalmas sikernek örvend a Warzone. Több millió játékos nyüstöli az új Battle Royale-t naponta, ami sajnos néha még gyengélkedik kicsit.

Március 10-én rendesen megzavarta a Battle Royale állóvizét az Activision Blizzard. Piacra dobták ugyanis a Warzone-t, a Call of Duty széria Free-to-Play Battle Royale játékát. Ráadásul a játék jól sikerült, egyértelműen az egyik legélvezetesebb eleme a kategóriának jelenleg. Viszont sajnos ez nem jelenti azt, hogy hibátlan…

Mivel egy igencsak friss IP-ről beszélünk, így várható volt, hogy lesznek kisebb-nagyobb bugok a játékban. Többnyire ezeket szépen sorjában javítgatják a fejlesztők, orvosolták már például a downolt játékosok kill creditjének hibáját is, amit nagyon sok játékos jelzett a Warzone megjelenése óta.

Most viszont felbukkant egy olyan bug, ami egyenesen a Gulágba küldheti a játékosokat. Ez pedig nem más, mint a Black Hole glitch, vagyis a fekete lyuk hiba.

Blackhole Glitch. Every game
byu/Survilus inCODWarzone

 

Az a legkellemetlenebb a történetben, hogy vannak játékosok, akiknek már lassan minden meccsükben előfordul legalább egyszer a szóban forgó probléma. Persze bizonyos esetekben túl lehet élni, ugyanis van rá esély, hogy egyszer csak megjavul a játék és kitisztul minden, viszont ha egy lőpárbaj kellős közepén gondolja azt a Black Hole glitch, hogy megkeseríti az életünk, nos szinte biztos, hogy a Gulágban kötünk ki.

A cikk írásának idejében még nem sikerült kideríteni, hogy mi okozza a hibát, így a fejlesztők sem tudtak javítást ígérni. Ha téged is érint a glitch-hullám, légy türelemmel, remélhetőleg napokon belül javul majd a helyzet. Az Activision biztosan nem hagyja ezt annyiban.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×