Az Adobe termékek használata nehéz feladatnak tűnhet, de a munkaerőpiacon hatalmas előnyt jelenthet az ismeretük.

A koronavírusnak hála sokkal több időt töltünk el otthon, de ennek nem kell kidobott időnek lennie. Persze a sorozatnézés és a videojátékok kikapcsolhatnak minket órákra és végtelen felüdülést jelentenek a házunk falain belül is, de egy idő után lelkiismeret furdalásunk támadhat, hogy ellustulunk. Ilyenkor jó edzeni egyet a lakás keretein belül is vagy akár el is sajátíthatunk egy újabb képességet.

kép forrása: pcworld.com

Habár három labdával zsonglőrködni egész gyorsan meg lehet tanulni, mi most egy kicsit hasznosabb időtöltést javaslunk. A PCWorld oldalán most 97%-os kedvezménnyel vásárolhatjuk meg a teljes 2020 Adobe CC Certification Bundle-t. Az egész csomagot megvéve kb. 13000 forintért elsajátíthatjuk az összes szükséges tudást olyan programokhoz mint a Photoshop, Illustrator, Premiere Pro stb.

Ezek a videó anyagok az abszolút alapokoktól vezetnek minket a legbonyolultabb trükkökig, így ha van fegyelmünk követni az utasításokat ténylegesen profi módon bánhatunk a programokkal akár pár napon belül. Ezeket a programokat én is így sajátítottam el és nem tudom felsorolni hány random helyzetbe jött jól és milyen fontosnak tartották a munkaadóim ezeket az önéletrajzomon, még akkor is, ha nem volt szükséges a kijelölt álláshoz, így mindenkinek csak ajánlani tudjuk a vásárlást.

A csomag tartalmának részleteit és az ajánlatot innen elérhetitek.

Ti tudtok bánni az Adobe szoftvereivel?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×