Újabb kísérlet, WackyJacky főszereplésével.

Az utóbbi időben nem úgy teljesít a PUBG, mint ahogy elvárhatnánk tőle, ettől függetlenül WackyJacky töretlenül próbálja ki az újdonságokat, amelyek valószínűleg sokak fantáziáját megmozgatták már korábban. Ezúttal gyakorlatilag mindent megnézett a motoros sárkányrepülővel kapcsolatban felmerülhet. Többek között bemutatta, hogy hogyan lehet eltéríteni az airdrop pályáját, illetve megpróbált landolni a drop láda tetején , több-kevesebb sikerrel.

A több száz próbálkozásból csupán egy alkalommal sikerült a dropon landolnia, ez is csupán pár másodpercig tartott.

A játék fizikája miatt ugyanis amint a drophoz ér a jármű, a szállítmány útja hirtelen megváltozik, ezek után pedig a motoros sárkányrepülő azonnal le is csúszik a fellegekből. Így gyakorlatilag minimális az esély arra, hogy a sikeres lootolás alatt a glider is épp maradjon. Máskülönben maradhatunk a drop tetején és marad az imádkozás.

 

Másik érdekessége a sárkányrepülőnek, hogy amennyiben egy 100 HP-s ellenfelünket próbáljuk meg elgázolni zuhanás közben, az nem fog összejönni, ugyanis egyszerűen kevesebbet sebez a jármű. Így hasonlókkal nem is érdemes reszkírozni.

Az viszont biztos, hogy rengeteg trükköt lehet a gliderrel végrehajtani. Nektek hogy tetszik a jármű?

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×