A legújabb Call of Duty Battle Royale, a Warzone, megmutatta a játékosoknak, hogy az Epic Games Redeploy-rendszere működik, szimplán csak megelőzte a korát.

Újabb kihívója akadt az Epic Fortnite-jának a Battle Royale kategóriában. Az Activision Blizzard piacra dobta a Warzone, amit az új, 2019-es Call of Duty: Modern Warfare-be pakolt bele. Persze kicsit megszédítették a történetet, ezúttal egy Free-to-Play modellel csaptak az asztalra, amit a játékosok könyörtelenül ki is használtak.

A Fortnite előszeretettel merít egyébként a konkurenciától, így került a játékba a ping-rendszer, az újraélesztés lehetősége, de még a legújabb Vaultok sem 100%-ig az Epic Games ötletei. Most viszont a Warzone-ban bukkant fel egy olyan játékelem, ami korábban a Fortnite részét képezte, ám idő közben a fejlesztők kidobták az ablakon az egész funkciót.

Ez pedig nem más, mint a Glider Redeploy.

Kiválóan illeszkedik a Warzone játékmenetébe az ejtőernyők újranyitásának lehetősége. Szabadon rohangálhatunk a magas épületeken, nem tartva attól, hogy onnan valahogy még le is kell másznunk, ha esetleg közelegne a mérgesgáz – ez a Call of Duty Vihara.

A Fortnite-ban ráadásul még építőpárbajokat is kell vívjunk, vagyis sok esetben nem is rajtunk múlik, hogy lecsúszunk-e egy peremről vagy sem. Véleményem szerint sokat lendítene a játékmeneten, ha visszakerülne a Glider Redeploy lehetősége a Fortnite-ba. Most már elbírná a játék a funkciót, s valószínűleg a közösség is sokkal könnyebben emésztené meg a jelenlétét. Korábban is inkább csak a profik húzták a szájukat, vagyis a hétköznapi játékosoknak most sem lenne gondja a lehetőséggel.

Persze mindez csak teoretikus, nagy valószínűséggel már nem látjuk viszont a Redeploy-t, pedig ha most jelenne meg, valószínűleg örökké bent maradna…

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×