Még mindig csak szivárgás szintjén tudunk a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered verziójának érkezéséről. Egyre több bizonyíték kerül elő.

Sokak szerint a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered régóta fejlesztés alatt áll, és valamikor 2020-ban meg is jelenhet. Erről persze hivatalos bejelentés még nincs, de egyre több helyen bukkannak fel pletykák és szivárgások.

Most egy újabb bizonyítékra bukkantak a rajongók, hiszen a Korean Ratings Board oldalán megjelent a játék adatlapja. Eszerint a játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is érkezik valamikor idén. Sokan azt gyanítják, hogy a 2020-as Call of Duty-val egy csomagban érkezik, mások szerint viszont pont ez lesz a 2020-as Call of Duty.

A fenti dél-koreai oldal egyébként a videojátékok korhatárának besorolásáért felelős bizottság oldala.

Kép forrása: Twitter

A játék „Call Of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered” néven szerepel, a Blizzard Entertainment kiadó nevével együtt.

Március elején mi is írtunk róla, hogy egy bizonyos Okami tudni véli, hogy valóban érkezik a játék Remastered verziója.

Persze ez még mindig nem hivatalos, ezért érdemes némi fenntartással kezelni. Mindenesetre az biztos, hogy azok, akik most a MW 2 Remastered megjelenéséről beszélnek, ők a Call of Duty: Warzone legtöbb információját is helyesen „tippelték” meg korábban.

Nekem egyébként az is eszembe jutott, hogy mi van akkor, ha az MW2 Remastered úgy érkezik, ahogy a Warzone. Beépülve az új Modern Warfare-be. Csupán hozzáadják a kampányt, felújított formában.

Te örülnél, ha felújított formában játszhatnád végig a Modern Warfare 2-t?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×