Jelenleg egyetlen szépséghibája van a Call of Duty: Warzone-nak, nincs benne kétszemélyes mód. A legújabb leakek alapján viszont ez hamarosan megváltozik.

Pár napja a semmiből érkezett meg a Solo mód a Call of Duty: Warzone-ba, a játékosok legnagyobb örömére. Mondjuk az időzítés lehetett volna kellemesebb, csúcsidőben haltak le a szerverek pár órára a frissítés és a sok érdeklődő miatt.

Így már egyedül, vagy akár három fős csapatokban is megmérettethetjük magunkat az ingyenes Battle Royale-ban.

Hamarosan mindez ráadásul új lehetőségekkel bővül.

Előkerült egy képernyőfelvétel a Warzone fejlesztés alatt álló klienséből, amiben már előre beállíthatjuk, hogy mekkora csapattal szeretnénk csatába vonulni. Persze ez nem a mostani „Fill-rendszerhez” hasonló megoldás, a leaken látható esetben az ellenfél létszámát is korlátozza a játék. Vagyis ha csak és kizárólag két fős csapatok ellen akarunk játszani, meg lesz rá az esélyünk, ha a „Duo” opciót választjuk.

 

Mindezek mellett valószínűleg három főnél nagyobb csapatokkal is játszhatunk majd az új beállításoknak köszönhetően, valamint lehetőségünk nyílik majd privát meccseket is indítani, személyre szabott szabályokkal.

Reméljük most is meglep minket a fejlesztőcsapat és már kedden fejest ugorhatunk a Duo módba.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×