Hamarosan új funkcióval bővül a League of Legends kliens. Érkezik a Clash-hez tartozó online vitrin, amiben a megszerzett kupáinkat tarthatjuk a jövőben.

A League of Legends játékosoknak hamarosan lehetősége nyílik arra, hogy egy kattintással ránézzenek trófeagyűjteményükre a kliensben. A Riot Games ugyanis bejelentette, szeretnének egy virtuális vitrint készíteni azok számára, akik már a „magasba emelhettek” pár Clash trófeát.

A legutóbbi Dev Blog keretein belül beszéltek erről a fejlesztők, amit Mark Yetter – Riot Scruffy – még Twitteren is megosztott követőinek.

A jelenlegi kupanézet – Riot Games

„Jól esik mutogatni a játékosoknak a Clash trófeáinkat a Summoner’s Riften. Viszont ez a rendszer jelenleg nem tökéletes, minden egyes Clash fordulóval eltűnnek a kupák és újakat kell szerezzünk. Mindez jelentősen elvesz az értékéből a kupáknak, ezen szeretnénk változtatni. Jelenleg egy virtuális vitrinen dolgozunk, amibe a játékosok Clash trófeái kerülhetnek majd, természetesen maradandóan.”

Kíváncsian várjuk, hogy a gyakorlatban hogyan fog kinézni az új játékelem. Addig nem lenne rossz behúzni egy kupát, hogy ki is próbálhassuk…

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×