Végre megérkezett a gyógycsomag a Team Rumble hibáihoz. Az Epic Games bejelentette, rendbe szedték a játékmódot, folytatódhat az aprítás.

Sokan nem az alapvető playlisteken szeretik csinálgatni a heti küldetéseiket, inkább belevágnak egy kaotikus, ám annál akció dúsabb Team Rumble élménybe. Ott aztán bőven lehet sebezni az ellenfeleket, a kijelölt POI-okban vadászni, vagy éppen focilabdákat rugdosni métereken keresztül. A végeredmény úgysem számít bele a statisztikánkba, ráadásul még jól is érezzük magunkat.

Kivéve akkor, ha a játékmód nem működik rendeltetésszerűen.

Team Rumble now spawns you in half way through a game?
byu/TheMightyWitcher inFortNiteBR

 

Többen jelezték mostanában, hogy gyengélkedik a Team Rumble, a sok hibája közül például van, hogy már létező meccsbe dob be minket a rendszer. Aki pedig valaha játszott már a játékmóddal tudja, hogy ez gyakorlatilag olyan, mint autó nélkül indulni a Dakaron. Végül is lehetséges, de miért csinálnánk…?

 

Jó hír viszont, hogy a Fortnite Status hivatalos Twitter oldal szerint a szóban forgó kellemetlenségek már a múlté, a fejlesztők javították a Team Rumble legkellemetlenebb hibáit.

Reméljük tényleg játszható stádiumba pakolták a playlistet a fejlesztők, ugyanis nagy szükség van a Rumble-re a Battle Pass farmoláshoz.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×