Az Artifact talán joggal mondható a Valve egyik bukásának, de ezt Gabe Newell nem hagyja annyiban. Az egész játékot újjáépítik.

A Valve játéka, az Artifact 2018-ban jelent meg, de olyan kevesen játszottak vele, hogy tavaly még közröhej tárgya is lett. A Twitchen a játék alkategóriája alatt számos őrült közvetítés jelent meg, amivel még jobban megalázták a játékot. Talán senkit nem sértünk meg azzal, ha azt mondjuk, hogy a kártyajáték katasztrofálisra sikerült.

Az Edge Magazine nemrég viszont interjút készített a Valve társalapítójával és vezérigazgatójával, Gabe Newell-lel, aki elmondta, hogy a vállalat a kártyajáték hatalmas frissítésén dolgozik.

A frissítés az elmondottak alapján akkora, hogy gyakorlatilag a játék teljes újradolgozása, egy reboot. Newell elárulta, hogy számára meglepő volt, hogy a játékot ennyire rosszul fogadta a közönség, de elismerte, hogy ez egy sikertelen kísérlet volt, hogy belépjenek a népszerű kártyajátékok világába. Az új verzióban viszont minden meg akarnak változtatni, ami nem tetszett a játékosoknak.

Kép forrása: GamesRadar

A tavalyi Twitch őrület óta nem sokat lehetett hallani a játékról, egészen mostanáig. Egyelőre viszont azt sem lehet tudni, hogy az átdolgozás csak egy frissítés lesz, vagy teljesen új címmel dobják piacra. A Valve fejlesztői ugyanis maguk közt csak Artifact 2-nek nevezik az átalakítást.

Hamarosan tehát számítani lehet arra, hogy az Artifact teljesen új formában tér vissza. A kérdés már csak az: érdekelni fog ez bárkit? Egyelőre nem tudni, hogy az új kiadás mikor jelenik meg, de megvárjuk.

Te kipróbálod majd az Artifact új, javított változatát?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×