Tegnap amellett új, limitált ideig tartó játékmódot tett elérhetővé a Ubisoft. Elindult a Golden Gun Arcade.

Tegnap a Ubisoft bejelentette, hogy mivel a múlt hétvégén sokan matchmaking problémákkal küszködtek, most a PC és PS4 játékosok dupla Renown-t kapnak három napig. Nos, ugyanebben a három napban egy új arcade játékmód is elérhető: a Golden Gun.

Golden Gun

A játékmód lényege egyszerű. Minden játékos egy Desert Eagle fegyverrel van felszerelve, és alapvetően a one shot one kill aranyszabály az úr. Azaz elég valakit egyszer eltalálni, hogy meghaljon. A játékmód csak jövő hét hétfőig lesz elérhető, minden platformon.

Az ilyen típusú Arcade játékmódokat még a Six Invitational 2020 alatt jelentették be, ezt pedig kifejezetten erre az évadra tervezték. Nem véletlenül.

Hogyan működik a Golden Gun?

 

A játék során 5v5-ben kell megküzdeni egymással a felújított Oregon mapon, Secure Area játékmódban. Fontos, hogy nincs felkészülési idő (prep phase), vagyis a játékmenet rendkívül pörgős. Itt valóban azok érvényesülnek, akik gyorsan tudnak pontosan lőni. A szokásos eszközöket persze lehet használni.

Nyilvánvaló, hogy a map választás célja, hogy kicsit jobban megismertesse a játékosokat az új Oregon mappal, ami alapos változáson ment keresztül. Több játékostársam szerint a változás nem előnyére szolgált, jelenleg úgy fest, hogy a mapot nagyon jó védeni, kevésbé egyszerű támadni. Persze lehet, hogy tévedek.

Ami még fontos, hogy ez csupán a kezdet: a jövőben újabb Arcade játékmódokat kapunk. Neked tetszik a különleges játékmódok ötlete?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×