A Call of Duty: Warzone egyik népszerű és hasznos járműve a helikopter. Nos, készült egy map, ami megmutatja, hol találod őket.

Figyelem katonák! A Call of Duty: Warzone bevetési területén összesen ötféle jármű található. Ezek közül négy földi közlekedési eszköz, míg egy képes arra, hogy a levegőbe emelkedjen. Mivel a terület igen nagy, egyes esetekben igen hasznos lehet a helikopter, amivel könnyen át lehet szelni a mapot. Használata viszont akár veszélyes is lehet, nem árt tehát óvatosnak lenni.

Ne feledjétek, hogy mindig vannak olyan játékosok, akik már a meccs elején arra törekszenek, hogy megszerezzenek egy helikoptert! Azzal jönnek-mennek a mapon, és a legpotenciálisabb területeket képesek a levegőből befoglalni.

A Warzone területén összesen nyolc helyszínen lehet helikoptert találni, a spawn pontoknak meglehetősen egyenletes eloszlása van, bár a legtöbb középen helyezkedik el. Így tehát:

  • Két helikopter található északon, Gora Dam és Arklov Peak közelében
  • Négy helyezkedik el a map közepén, az Airport Maintenance, a TV Station, a Downtown Tavorsk District és a Hospital közelében.
  • Az utolsó kettő déli területek fedezhető fel ,a Verdansk kikötő és a Zordaya Prison komplexum közelében.

Kép forrása: Dexerto

Igazán reméljük, hogy a kis útmutatónk nagy segítség lehet azoknak, akik még kezdők a Warzone csatáiban. Ne feledjétek, hogy vannak olyan játékosok, akik megszerezve a helikoptert, olyan helyre viszik azt, ahol általában kevés játékos jár, csak azért, hogy más ne érhesse el. A helikopter használata abból szempontból pedig veszélyes, hogy könnyen kiszúrható, egyes csapatok pedig képesek felrobbantani azt, vagy kilőni minket belőle.

Természetesen amennyi előnnyel jár a használata, annyi kockázattal is. De hát, veszélyesen kell élni.

Te szoktál helikoptert használni a Warzone-ban?

 

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

 

×