Alig hogy elindult a Golden Gun játékmód, máris csatlakozási problémákkal küzd a szerver. Vannak, akik egyáltalán nem tudnak játszani.

A Ubisoft csatlakozási problémái miatt egyes játékosok nem léphetnek be a Golden Gun Arcade játékmódba a Rainbow Six: Siege-ben. Az üzemmód csak március 23-ig érhető el, így a rajongóknak igen kevés idejük van azt kipróbálni. A szerver miatt ez sokak számára lehetetlennek tűnik.

A Ubisoft közben megerősítette, hogy tudnak a problémáról és már dolgoznak a megoldáson. A kapcsolódási és matchmaking hiba miatt egyes játékosok számára egyáltalán nem elérhető a játékmód. A probléma az összes platformot érinti.

Ironikus az egész, hiszen nem ez az első alkalom, hogy ilyen problémák adódnak. A múlt hétvégén sokak játéka hasonló okokból ment tönkre, aminek kompenzálására a Ubisoft pont ezekben a napokban nyújt dupla Renown formájában kárpótlást a PC és PS4 játékosoknak. A cél az volt, hogy pótolni lehessen a múlt héten kimaradt meccseket, ám most pont ugyanilyen problémák adódnak. Érdekes, igaz?

A dolog hátterében persze több dolog is állhat. Valószínűsíthető, hogy a szerverek DDoS támadások áldozata, vagy épp valami nincs rendben a Ubisoft háza táján. Gondolom ezen nem lepődik meg senki. Mindeközben a kiadó nemrég bejelentette, hogy mivel a koronavírus-járvány miatt sok fejlesztő is otthonról dolgozik, az apró frissítések, javítások késhetnek. Lehet ez okozza ezeket a problémákat is?

A Golden Gun játékmód tehát hétfőig élvezhető, legalábbis azok számára, akiket beenged a rendszer. A Ubisoft fejlesztőinek pedig jó egészséget, kitartást és sok sikert kívánunk a javításhoz!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×