Újabb hét, újabb rota. Most két tank pottyant ki, fájhat a feje az off-tank játékosoknak.

Az Overwatch fejlesztőinek újdonsága a kompetitív hero pool, melynek keretein belül minden héten más hősöket tiltanak ki a játékból, ezzel élénkítve a meccseket. A hero pool minden héten cserélődik és mindig 4 hőst szed ki a játékból.

Az e-heti rota megint nagyon csípős, a múlt héten az agresszív supportok, most pedig az off-tank játékosok kaptak egy méretes pofont a fejlesztőktől.

 

Múlt héten Reinhardt volt bannolva, akkor Sigmát kezdték el többet pickelni a tankok a ranked meccseken. Roadhog továbbra is egy specifikus pick, bizonyos helyzetekben és csak kevés pályán használható jól. Most mindketten pihenőre mennek.

A héten sok Zarya és D.Va-ra számíthatunk a két bannolt hős helyett.

Az Overwatch League-el ellentétben a kompetitív hero pool nem kötött, így ezen a héten sem szenvednek nagy hátrányt majd a DPS játékosok, egyedül Doomfist nem lesz játszható az ő karaktereik közül.

Brigitte tiltása is a múlt hét hozománya lehet, hisz a Moira és Ana mainek új lehetőségek után kellett, hogy kutassanak. A tiltott hőssel múlt héten sokkal több „dive” kombinációt lehetett látni, esélyes, hogy a héten ezeknek a száma visszazuhan majd.

A kompetitív hero pool minden csütörtökön cserélődik. Az e heti bannok március 26-ig tartanak.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×