Egyre kellemetlenebbek a folytonos szerverproblémák a Fortnite-ban. A fejlesztők most azt ígérték, valami igazán „hihetetlen” készül a színfalak mögött.

A Fortnite mindig is jó volt abban, hogy visszacsábítsa azokat a játékosokat, akik idő közben elvándoroltak a játéktól. Több ilyen jellegű hullámot is túlélt már a cím, többek között egy évvel ezelőtt is fel kellett vennie a versenyt az Apex Legends-el. Most ismét sarokba szorítva érezheti magát az Epic, ugyanis az Activision Blizzard ledobta az atomot a Call of Duty: Warzone képében.

Adva van tehát a kérdés, hogy hogyan szeretnék a fejlesztők legyűrni az újabb kihívót, ugyanis úgy rogyott meg a Fortnite uralma, hogy közben ezerrel pörög egy friss szezon. A közösség nagy része még nem végzett a Battle Pass-szel, mégis fogyatkozik a játékosszám, a Twitch-en pedig jó, ha a top 5 legnézettebb játékba bekerül.

És ha mindez nem lenne elég, mostanában a szervereket is csak a negatív kritika éri, a közösség kellemetlen lagokra, teljesítményhibákra és magas pingre panaszkodnak.

Viszont úgy néz ki, hogy úton a javítás, a Live Operations csapat egyik embere hosszasan taglalta, készül a megoldás.

Nos, a fenti szöveg Redditől származik, itt jelentette ugyanis be JShredz, hogy hamarosan valami igazán nagy dolog érkezik a Fortnite játékosok számára.

A kozmetikai tartalmak és az élő események szerelmesei ne örüljenek túlságosan, a kontextusból adódóan szerveroldalon várható javulás. Az elhangzottak alapján cserébe nem is kicsi.

Mivel semmi konkrétumot nem kaptunk az Epic Games munkatársától, így feltehetően nem pár nap múlva fog érkezni a belengetett újdonság, viszont nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy pontosan miről van szó.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×