A koronavírus-járvány miatt több országban él a karantén, sokan pedig otthonról dolgoznak, tanulnak. Az AirConsole most nekik kedvez ingyen elérhető játékokkal.

A koronavírus-járvány ideje alatt több szolgáltató szeretne azoknak kedvezni, akik arra kényszerültek, hogy otthon maradjanak. A böngészős játékokról ismert AirConsole most több játékot ingyen tesz elérhetővé – írja a GamesRadar.

Azok számára is lehet jó szórakozás a videojáték, akiknek nincs megfelelő számítógépe vagy játékkonzolja. Gyakorlatilag bármilyen böngészőt konzollá lehet alakítani az AirConsole segítségével. Most 2 hétig ráadásul ingyenes az előfizetés. Aki nem ismerné, az AirConsole egy felhőalapú játékplatform, akár csak a Google Stadia és társai. Itt viszont nem AAA-s játékokhoz lehet hozzáférni, hanem egyszerűbb, szórakoztató címekhez, mint a klasszikus Worms, a Brawlanders, a Smash Bros. copycat stb.

 

Az AirConsole elsősorban a multiplayer szórakoztatásra fókuszál, függetlenül attól, hogy ki milyen hardverrel rendelkezik. Az összes játék a böngészőben fut, egy letölthető alkalmazással pedig a telefon képernyőjével lehet irányítani a játékokat.

Általában az AirConsole előfizetés ára 5 dollár, de a koronavírus-járvány idején promóciós kódokat kínálnak, amivel ingyen lehet hozzáférni a szolgáltatáshoz.

Használd a „919 2020” promóciós kódot az AirConsole Hero oldalon, és két hetes ingyenes hozzáférést kapsz az AirConsole szolgáltatásához.

Nagyon komolyan vesszük a helyzetet és mindent megteszünk, hogy segítsünk átvészelni az otthon töltött időt. Úgy döntöttünk, hogy mindenkinek hozzáférést biztosítunk a teljes platformhoz, két hétig ingyen. Tudjuk, hogy sok embert érintenek a lezárások és karantén, és hogy sokan új szórakozást keresnek” – nyilatkozta Alice Ruppert az AirConsole Games vezetője.

Az biztos, hogy nagyon jó lépés ez és remek lehetőség azoknak, akik semmilyen egyéb módon nem tudnak játszani. Jó szórakozást az AirConsole játékaihoz!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×