A Respawn már jó ideje tud a hibáról, javítani egyelőre nem sikerült. Vagy nem tudják mi a gond, vagy nem tartják fontosnak. Mindkettő eset gáz.

Annak ellenére, hogy már hónapok óta ismert probléma, a fejlesztők valamiért továbbra sem kezdtek semmit a Wraith-et érintő exploittal, melynek segítségével teljesen láthatatlanná válhat a karakterrel játszó játékos.

Ezerrel pörög az Apex Legends, most ért véget a System Override event. A búcsúzó esemény hátrahagyta nekünk az Evo Shieldeket, melyek rankeden is elérhetőek az alap mód mellett.

A glitch 2019 júliusában lett felfedezve, akkor a játékosok arra lettek figyelmesek, hogy Wraith nem sebződik a körön kívül sem. Ezzel tulajdonképpen biztos volt a győzelem, ugyanis a többi csapat előbb vagy utóbb belehalt a kör sebzésébe.

Wraith már magában is nagyon erős, semmi szüksége további segítségre…

Legutóbb egy Bangalore játékos posztolt egy videót a redditre, ahol az utolsó körben épp healelni próbál magán, mikor a semmiből, ki nem találjátok, meghal.

Természetesen az utolsó életben lévő ellenfele egy Wraith játékos volt.

How is the wraith’s invisible bug still a thing? from apexlegends

 

A Respawn szinte biztosan tud a hibáról, nehéz lenne elhinni, hogy ilyen sokáig elkerülte volna a figyelmüket. Más kérdés, hogy ezt nem kommunikálják le, ezzel csak hergelve a közösséget és a játékosbázisukat.

 

Valószínűleg arról lehet szó, hogy a Respawnnak a szokásosnál nagyobb fejfájást okoz a hiba javítása, általában ugyanis elmondható róluk, hogy hamar kezelik a hasonló hibákat.

Nektek okozott már gondot a láthatatlan Wraith bug? Esetleg pont ti voltatok a jó végén a csalásnak és ezzel sikerült előnyhöz jutni? Akárhogyan is van, reméljük, hogy a Respawn nemsokára pontot tesz a közel egy éve húzódó hiba végére. Most már idejük is van a System Override lezárása után.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×