A Rainbow Six: Siege fejlesztői szerint, ha a profi játékosok elégedetlenek, az azt jelenti, hogy a játék jó irányba halad. Hogy is van ez?

A Rainbow Six Siege vezető fejlesztője szerint a boldogtalan profi játékosok azt jelentik, hogy a játék jó irányba változik. A Siege kreatív igazgatója Leroy Athanassoff nemrég egy interjúban úgy fogalmazott:

„Nemrég kipróbáltuk azokat az új funkciókat, melyeket be szeretnénk mutatni az ötödik és hatodik évben. Profi játékosokkal teszteltük ezeket és nem voltak boldogok – enyhén szólva. Ezek a játékosok élvezik, hogy jók ebben a játékban, és ők akarják a legjobban uralni a játékot. Minél jobban képesek irányítani, ami történik, annál profibb játékosok lesznek. Ha profi vagy, akkor nem tetszik neked, ha a játék szabályai folyamatosan változnak, mert kihívást jelent, hogy a legmagasabb szinten maradj.”

Leroy Athanassoff – Kép forrása: Ubisoft

„Tehát, ha nem elégedettek (a javasolt újdonságokkal), számomra ez azt jelenti, hogy a jó irányba haladunk” – tette hozzá.

Ez azt jelenti, hogy a Ubisoft fejlesztőinek alapvető véleménye, hogy a játékosok érdeke, hogy a játék folyamatosan változzon, és mindenki élvezni tudja, illetve lehetőséget kapjon a fejlődésre. Ez azt gondolom, sok más játékban is hasonlóképpen van, hiszen a fejlesztők szeretik kicsit megborítani a metát.

Az Ubisoft a közelmúltban azt is bejelentette, hogy a kisebb Siege javításokat valószínűleg késni fognak, mivel a koronavírus-járvány miatt a fejlesztők is otthonról dolgoznak.

Szerinted is jó, ha kevésbé élvezik a profik a játékot?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×