A sikerrel sajnos rosszakarók is érkeznek, ezt most saját bőrén tapasztalhatja az Activision Blizzard. Online támadások gyengítik a szerverek teljesítményét.

Világszerte izolálják magukat a játékosok a koronavírus miatt, így az online játékok is sokkal leterheltebbek, mint általában. Sajnos egy ilyen esetben pedig elkerülhetetlenek a gyengélkedő szerverek, pont ez történt legutóbb a Warzone esetében is.

Legalábbis a legtöbb játékos így gondolta.

Az Activision Blizzard viszont másra gyanakszik, a vállalat legutóbbi tweetjében DDoS támadásról számoltak be a követőiknek.

Persze egy ilyen támadás nemcsak a Call of Duty játékokat, hanem sajnos a többi szériájukat is érinti, így fel kell kötniük a gatyájukat a jövőben, nehogy komolyabb gondokat okozzanak a vállalatnak az online huligánok.

Ami viszont biztos, hogy a Warzone sikere újból felkeltette a nagyérdemű figyelmét, feltehetően ezért is kerültek célkeresztbe az Activision Blizzard szerverei. Az ingyenesen játszható Battle Royale szervesen a Modern Warfare 2019-es kiadásához tartozik, néhány nap alatt pedig több, mint 15 millió embert mozgatott meg. Reméljük a jövőben nem lesznek gondok a szerverekkel. A Warzone tényleg megérdemli a sikert.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×