Új trend bontakozott ki az utóbbi hetekben.

Azt hiszem, nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy a pornóipar hihetetlen gyorsasággal követ le minden népszerű jelenséget. Így született meg a Gyűrűk Buja Ura, Harry Potter Különös Kalandjai vagy jelen esetben a koronavírus pornó, ami a PornHub statisztikái szerint hirtelen óriási népszerűségre tett szert. Az utóbbi 30 napban ugyanis míg a világban tombolt a járvány, addig a PornHubon sem volt ez másképp, ugyanis 9,1 milliószor kerestek rá a „corona virus” szavakra.

Hirtelen megnőtt a kereslet / Kép: Pornhub Insight

Az utóbbi napokban hirtelen rendesen megugrott a pornónézők száma, ugyanis március 17-én, azaz kedden 11,6%-os növekedés volt tapasztalható a PornHubon, ez persze nálunk sem volt másképp.

Nálunk is megnőtt a kereslet / Kép: Pornhub Insight

Hazánkból is egyre többen szörföztek a PornHub oldalain, noha az átlagtól elmaradtunk, ezt valószínűleg annak köszönhető, hogy egyelőre még nem rendeltek el karantént. Amennyiben ez megtörténik, valószínűleg nálunk is még jobban megindul felfelé a keresések száma.

Ennek ellenére hazánkban is népszerű a koronavírus pornó, ugyanis az átlagoshoz képest hazánkban 30%-kal többen kíváncsiak ezekre a tartalmakra. Az elemzők szerint egyébként azok nézik a leggyakrabban a COVID-19 pornót, akik a legjobban félnek tőle, de mégis szeretnék legyőzni félelmüket. Ha pedig ilyen módon sikerül, akkor tényleg nem lehet egy rossz szavunk sem.

Forrás: PornHub Insight

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×