Az otthonmaradás rohamosan megnövelte a videojátékosok számát világszerte. Észak-Amerikában lassan már nem bírják szerverrel a felhasználókat.

A koronavírus kitörése után a legtöbb országban kijárási tilalmat, vagy fokozott óvintézkedéseket rendeltek el. Nincs ez máshogy Észak-Amerikában se, ahol tegnap este egy érdekes küszöböt sikerült elérniük a LoL játékosoknak.

Az NA szerver 90%-os terheltségi szintet érte el.

A nagy embertömegnek köszönhetően hosszú sorokra és várakozásra számíthattak azok, akik játszani akartak. Rögtön reagált is a Riot a helyzetre: bővíteni fogják az összes szerver kapacitását. Ezenkívül, minden League Partner és profi játékos elsőbbségi listára került, hogy nekik ne kelljen sorban állni. Az indok a döntés mögött az, hogy ha esetleg várakozol, legalább addig is nézhesd kedvenc streamereid játékát.

A koronavírus miatt már az összes bajnokságot online platformra terelték, és a Riot Games folyamatosan kezeli a felmerülő problémákat. Elsődlegesen Észak-Amerikában, de utána az összes régióban sorra kerül az elsőbbségi lista bevezetése, valamint a szerverkapacitás növelés, így egy terheltebb estén se maradunk játék nélkül.

Észak-Amerika

Személy szerint számomra mindig is pozitív volt a Riot player supportja, és ahányszor kerestem őket, mindig segítőkészek voltak. Ha problémátok van, írjatok nekik bizalommal.

Ti többet loloztok, mióta otthon vagytok?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×