A Game Developers Choice Awards díjkiosztó során a Untitled Goose Game kapta meg az év játéka címet. A lúd legyen velünk!

Tavaly mindenkit meglepett az Untitled Goose Game, melyben egy emberek életét megkeserítő liba szerepében tetszeleghettünk. A House House játéka gyorsan népszerű lett a közösség körében, és tavaly több mint egy millió eladott példánnyal a Comicbook.com 2019 legjobb játékainak listájára is felkerült.

Tegnap még egy elismerést kapott, ugyanis a Game Developers Choice Awards-on az 2019-es év játékának járó díjat vihette haza. Bár a játékfejlesztők konferenciáját a koronavírus terjedése miatt elhalasztották, a díjátadó ünnepséget élő közvetítés során tartották meg a Twitch-en.

 

A díj azért is lenyűgöző, mert a kategóriában olyan jelölteket előzött meg, mint Death Stranding, a Sekiro: Shadows Die Twice, az Outer Wilds és a Control. A Remedy Entertainment Control című játéka viszont összesen három díjat kapott: a Best Audio, a Best Technology és Best Visual Art díjakat.

A győzelem arra utal, hogy az indie fejlesztői igazán képesek átformálni a videojáték-ipart. A nagy költségvetésű játékoknak mindig lesz piaca, ám az Untitled Goose Game sikere bizonyíték arra, hogy az új és igazán jó ötletek is elérhetnek igazán nagy sikereket.

Te kipróbáltad már az Untitled Goose Game-et?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×