A Ubisoft nemrég arra figyelmeztette a játékosokat, hogy a koronavírus-járvány bizony a Rainbow Six: Siege fejlesztésére is hatással lehet.

Amennyiben a koronavírus hatása a fejlesztésre is hatással lesz, úgy számítani lehet arra, hogy a jövőbeli frissítések késni fognak – figyelmezteti a játékosokat a Ubisoft. Ahogy a világjárvány egyre csak folytatódik, sok játékfejlesztő is otthonról dolgozik. Ez bizony meghatározó tényező lehet a játékok szempontjából, bár nemrég a CD Projekt RED megígérte, hogy a home office munka nem befolyásolja majd a Cyberpunk 2077 megjelenését.

Nemrég a Ubisoft viszont azt írta: az otthoni munka hatással lehet a Rainbow Six: Siege jövőjére.

„A napi játékmenet nem változik, de számítani lehet arra, hogy a kisebb frissítések, javítások késni fognak. Ez nem befolyásolja a már tervben lévő tartalomfrissítéseket, melyek kiadása már elő van készítve. Ugyanakkor megpróbáljuk megbecsülni, hogy a jövőben milyen hatása lesz ennek, a változásokról pedig naprakészen tájékoztatjuk majd a közösséget” – írta a Ubisoft a Twitteren.

Kép forrása: Twitter

Nos, bár előfordulhat, hogy egy-egy frissítésre hatással lesz az otthoni munkavégzés, reméljük, hogy a játék maga továbbra is rendezetten működik majd. Miközben sokan jelenleg otthon vannak, otthon dolgoznak, vagy tanulnak, néha bizony jól jön kikapcsolódásként egy kis R6.

Te mennyit játszol, mióta nincs suli?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×