Először csak a System Override miatt kerültek be, jól működtek, maradnak.

Március harmadikán írtunk nektek először az Evo Shield érkezéséről, már akkor is kiemelve, ha jól működik a mechanika, talán véglegesíthetik is a fejlesztők a létezésüket. A Respawn Entertainment most elmondta, a visszajelzések és begyűjtött információk alapján úgy döntöttek, az Evo Shield bent marad a System Override vége után is.

Az Evo pajzs először csak a Deju Loot módban volt elérhető, ahol minden fegyver, pajzs és egyéb loot fixált helyen spawnolt minden meccsen. A fejlesztők kifejezetten kérték a közösséget, hogy véleményezzék az Evo Shield működését, a visszajelzések pedig határozottan pozitívak voltak.

Az Evo Shield fehérként indul, de sokkal erősebbé válhat ha jól játszunk, miközben rajtunk van.

Amint azt a legújabb posztjukban írják a devek, a System Override véget ért, az Evo Shield viszont marad, mostantól az Apex Legends része lesz.

Ez alapján bekerül a sima és ranked módba egyaránt.

Az Evo Shield a mi teljesítményünktől függően szinteződik a következő módon:

  • 0 sebzés – 25 shield
  • 100 sebzés – 50 shield
  • 300 sebzés – 100 shield
  • 500 sebzés – 125 shield

Az Evo Shield további izgalmas képessége, hogy a vele elért eredmény sosem nullázódik. Ha egy ilyen pajzsot lövünk le valakiről, megkapjuk és folytathatjuk a pajzs húzását, amennyiben az még nem maximum szintű.

Érdekes lenne látni, ha a Respawn minden felszerelésből elérhetővé tenne Evo verziót. Fejleszthető táska, knockdown shield vagy sisak. Mind-mind valamilyen meccs közbeni statisztikához kötve. Nektek tetszene?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×