Az egyik utolsó esport LAN-t is elérte a vírus okozta pánik. Bezárták a Los Angeles-i helyszínt, a továbbiakban online zajlik a torna.

Pár napja Thorin, a CS:GO világ egyik legmegosztóbb figurája még büszkén verte a mellkasát a Flashpoint offline jellege miatt. Élvezettel nézte, hogy minden más LAN már bezárt, de ők még a vírus közepén, Los Angeles-ben is kitartanak.

A profi CS:GO világ persze már nem örült ennyire a dolognak, rengetegen kritizálták a szervezők felelőtlen döntését. Végül a járvány és a kritikák együttes erejének csak sikerült a bojkott, a Flashpoint is online folytatódik.

A játékosok és szervezők így végre elvonulhatnak, sokkal nagyobb biztonságban lejátszva a meccseket, mint a Los Angeles-i stúdióban. A városban egyébként már 470 betegnél és 13 halálos áldozatnál járnak.

Na, de mit lépett erre Thorin?

Hát elnézést biztosan nem kért korábbi arrogáns posztja miatt, az nem is ő lett volna. Nemes egyszerűséggel csak törölte a bejegyzést, mintha meg sem történt volna. Természetesen az internet nem felejt, behúzhatjuk az újabb strigulát Thorinnak a rosszul elsült dicsekvések listájára. Nem az első, és sajnos nem is az utolsó…

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×